Koop je bij een deelnemende retailer in België de motorola edge 30 dan ontvang je tijdelijk de Motorola Buds-s ANC t.w.v. € 149,99 cadeau! 

motorola edge 30 helpt je om je verhaal met meer duidelijkheid en focus te vertellen. Maak foto's met snellere, nauwkeurigere autofocus met onze meest geavanceerde 50 MP-camera. Breng je favoriete films en games tot leven op een 144 Hz 6,5 inch OLED-display en luister met multidimensionaal Dolby Atmos® geluid. En begin elke reis met de dunste 5G-smartphone. Geef het je beste kans. Find your edge met motorola edge 30.

Wanneer je in de periode van 27 april t/m 22 mei 2022 bij een deelnemende retailer in België een motorola edge 30 koopt, dan ontvang je van Motorola de Buds-s ANC er bij cadeau.

Hoe werkt de registratie:

1. Koop de motorola edge 30 bij een deelnemende retailer in België binnen de actietermijn.
2. Vul onderstaand formulier volledig en naar waarheid in.
3. Upload een scan of foto van een volledig aankoopbewijs, waarop de aankoopdatum, winkel van aankoop en de aanschaf van het aangekochte actiemodel duidelijk zichtbaar zijn en rond de registratie af. 
4. Je registratie wordt gecontroleerd. Binnen 2 werkdagen ontvang je hierover per e-mail bericht.
5. Registratie goedgekeurd? Binnen negentig dagen worden de Motorola Buds-s ANC naar je toe gestuurd.

Selecteer een bestand

TIP: Wij hebben een scherpe en duidelijk leesbare foto of scan van het aankoopbewijs nodig met daarop de volgende onderdelen: 
- Aankoopdatum
- Het type toestel
- Winkel van aankoop

Klik hier voor de meest gestelde vragen.

* verplicht