Het zijn weer motomadness ‘Cashback’ weken bij Motorola. Want wanneer je nu een moto e6i, moto g20 of moto g100 koopt, dan ontvang je tijdelijk een flink bedrag retour op je aankoop! Het bieden van betrouwbaarheid en goede kwaliteit alleen is niet genoeg. Ons belangrijkste doel is om te innoveren in technologie en in stijl met een prijs die past binnen ieders budget! 

Wanneer je in de periode van 4 tot en met 24 oktober 2021 bij één van de deelnemende retailers een moto e6i, moto g20 of moto g100 koopt, dan ontvang je van Motorola een cashback tot maximaal € 100,00! Dat mag je gerust #motomadness noemen!

Hoe werkt de registratie:

1. Koop één van de hier boven vermelde Motorola smartphone modellen bij een deelnemende retailer in België binnen de actietermijn.
2. Vul onderstaand formulier volledig en naar waarheid in.
3. Upload een scan of een foto van een volledig aankoopbewijs, waarop de aankoopdatum, winkel van aankoop en de aanschaf van de moto e6i, moto g20 of moto g100 duidelijk zichtbaar zijn en rond de registratie af.
4. Je registratie wordt gecontroleerd. Binnen 2 werkdagen ontvang je hierover per e-mail bericht.
5. Is je registratie goedgekeurd dan wordt er, voordat de verwerking plaatsvindt, gecheckt met de retailer of het product door jou niet is geretourneerd.
6. Is dat niet het geval dan wordt binnen zestig dagen het cashbackbedrag behorende bij het door jou aangekochte model op je rekening gestort.

Selecteer een bestand

TIP: Wij hebben een scherpe en duidelijk leesbare foto of scan van het aankoopbewijs nodig met daarop de volgende onderdelen: 
- Aankoopdatum
- Het type toestel
- Winkel van aankoop

Klik hier voor de meest gestelde vragen.

* verplicht