Het zijn de motomadness ‘Cashback’ weken bij Motorola. Want wanneer je nu een moto e7 plus, moto g9 power, moto g9 plus of moto g 5G koopt dan ontvang je tijdelijk een flink bedrag retour op je aankoop! Ons belangrijkste doel is om te innoveren in technologie en stijl met een prijs die past binnen ieders budget!

Wanneer je in de periode van 5 april t/m 2 mei 2021 bij een deelnemende retailer één van de bovenstaande smartphones koopt, ontvang je van Motorola een cashback van maximaal €50,00! Dat mag je gerust #motomadness noemen!

Hoe werkt de registratie:

1. Koop de moto e7 plus, moto g9 power, moto g9 plus of moto g 5G bij één van de deelnemende retailers in België binnen de actietermijn.
2. Vul onderstaand formulier volledig en naar waarheid in vóór 15 mei 2021.
3. Upload een scan of foto van een volledig aankoopbewijs, waarop de aankoopdatum, winkel van aankoop en de aanschaf van het aangekochte actiemodel duidelijk zichtbaar zijn en rond de registratie af.
4. Je registratie wordt gecontroleerd. Binnen 2 werkdagen ontvang je hierover per e-mail bericht.
5. Registratie goedgekeurd? Binnen zestig dagen wordt het bij het actiemodel behorende cashback bedrag op je bankrekening gestort.

Selecteer een bestand

TIP: Wij hebben een scherpe en duidelijk leesbare foto of scan van het aankoopbewijs nodig met daarop de volgende onderdelen: 
- Aankoopdatum
- Het type toestel
- Winkel van aankoop

Klik hier voor de meest gestelde vragen.

* verplicht